HYDRATERENDE

Het vasthouden van vocht en hydratatie zijn de meest elementaire behoeften van uw huid. Vul uw vochtniveau aan en voorkom verlies van vocht met de selectie hydraterende verzorging van Darphin voor een volle, wakkere huid.
 1. Start /
 2. Droogheid en uitdroging
23 PRODUCTEN
Lees meer

 • Relieves parched, dry skin
  Helps maintain hydration day after day
  Over 80% of ingredients derived from natural origin
  Formulated with Shea Butter and Butterfly Lavender

  Darphin's collection of specially formulated hydrating skincare includes gel, serums, and cream face moisturizers for dry skin.
  *Geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals karitéboter, hyaluronzuur en vlinderlavendel
 • Onze vochtinbrengende crèmes maken de huid elke dag een beetje mooier. Onze formules met geconcentreerde botanische ingrediënten hebben een lichte of rijke textuur, verzachten en maken de huid voller en stralender. Van vochtinbrengende crème tot masker, zoek de huidverzorgingsroutine die het best bij uw behoeften past.
 • We kunnen het niet genoeg zeggen, hydratatie vormt een essentiële stap in uw dagelijkse schoonheidsroutine om uw huid gezond en stralend te houden.

  Een goede hydratatie optimaliseert de conditie van de huid door:
  Protecting your skin against external aggressions: cold, dust, UV rays, pollution ... These pollutants clog the pores and prevent the skin from breathing normally. By penetrating the skin, the moisturizer acts as a skin barrier from outside attacks.
  Preventing from the first signs of aging. Onze huid bestaat voor 65% uit water. Om haar jeugdigheid en zachtheid te behouden, moet de huid zo gehydrateerd mogelijk blijven. Fijne lijntjes en rimpels zijn meestal te wijten aan een vochtarme huid;
  *Een vette huid te voorkomen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal een gebrek aan hydratatie de kans op een vette huid alleen maar vergroten. Om zich te beschermen tegen uitdroging, zal de opperhuid daarom meer talg afscheiden.
 • De gezichtsproducten van Darphin Hydraskin zijn allemaal door dermatologen getest. Onze producten, die voor minstens 80% uit natuurlijke ingrediënten bestaan, bevatten stoffen, zoals ceramiden, glycerine of hyaluronzuur, die helpen om vocht in uw huid op te nemen en vast te houden. - Hydraskin Light Gel Cream is een lichtgewicht vochtinbrengende crème. De crème helpt om de huid elke dag weer gehydrateerd te houden en zorgt voor een stralende, glanzende en een teint die er gezond uitziet. - Hydraskin Rich is een romige vochtinbrengende crème die ideaal is voor de gevoelige huid, om droogheid te verminderen en 24 uur lang te hydrateren. Geschikt voor de eczeemgevoelige huid. - Hydraskin Intensief hydraterend serum voedt de dorstige huid diepgaand. De intensieve concentratie vocht dringt onmiddellijk door in de huid en helpt de huidcellen te herstellen. De hydraterende huidverzorgingscollectie van Darphin is geformuleerd met natuurlijke geuren zoals karitéboter of vlinderlavendel. Onze vochtinbrengende crèmes voor het gezicht zijn niet zomaar een eenvoudige stap in uw schoonheidsroutine, maar een traktatie voor uw huid en voor uzelf.