We staan altijd klaar om te helpen
Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met de Klantenservice via +31208088683 of contacteer ons via Live Chat op onze website.

• We verwerken en verzenden bestellingen binnen 2 werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen. Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden.
• Standaard verzending wordt verwerkt binnen 2-3 werkdagen.
• Bestellingen geplaatst na 12 uur ’s middags worden de volgende dag verwerkt.
• We kunnen momenteel geen bestellingen accepteren die buiten elk land zijn gefactureerd of verzonden. Voor Spanje kunnen we geen bestellingen verzenden naar Islas Canarias, Islas Baleares, Ceuta y Melilla.
• Alle aankopen worden voorafgaand aan de verwerking onderworpen aan een kredietbeoordeling. Alleen bestellingen waarvoor een betaling is geautoriseerd, worden verwerkt en verzonden.

Volg uw meest recente bestellingen door in het onderdeel Mijn Account naar de pagina Mijn bestellingen te gaan of klik hier. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier om inzicht te krijgen in de meest actuele informatie over uw darphin.eu-bestellingen.

Wanneer u op Mijn bestellingen klikt, wordt u gevraagd in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Op een overzichtspagina voor bestellingen vindt u gedetailleerde informatie over uw huidige en eerdere bestellingen.

Nadat uw bestelling is verzonden, kunt u de leverstatus online volgen met onze koerier door in Mijn account, in Ordergeschiedenis in de trackingkolom op ‘trackingnummer’ te klikken.

Houd er rekening mee dat de koerier geen trackinginformatie online kan plaatsen tot 24 uur nadat de bestelling is verzonden.

Zo nu en dan worden bestellingen of delen van een bestelling om verschillende redenen door ons systeem geannuleerd. Enkele redenen zijn:

• Artikel(en) is (zijn) niet beschikbaar.
• Problemen bij het verwerken van betalingsgegevens.
• Er kan niet worden geleverd op het opgegeven adres.
• Er is sprake van een dubbel ingediende bestelling.

Als uw bestelling door ons is geannuleerd, ontvangt u een e-mail met de reden van de annulering. Het bedrag van de bestelling wordt via uw oorspronkelijke betaalmethode terugbetaald.

Als u voorafgaand aan de verzending uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, belt u met ons klantenserviceteam op 00800-100-331-00 (voor Italië belt u naar 800-123-752) en vermeldt u uw bestelnummer om de voor u beschikbare praktische opties te bespreken. Houd er rekening mee dat we bestellingen doorgaans zeer snel verwerken en binnen 1-2 dagen verzenden. Hierdoor is het mogelijk dat we de verzending van uw bestelling niet kunnen voorkomen. In dit geval moet u uw bestelling na ontvangst retourneren in overeenstemming met ons RETOURBELEID.