STRALENDHEID

Hydrateert en verlicht voor een jeugdige en stralende teint.
 1. Start /
 2. Dofheid
26 PRODUCTEN
Lees meer

 • Krijg weer glans op je huid, dankzij onze specifieke gezichtsbehandelingen voor een doffe teint. Volg ons deskundig advies om de huidverzorgingsroutine aan te nemen die past bij de behoeften van je huid.
 • Een doffe teint wordt gekenmerkt door een gebrek aan helderheid van de huid. Je gezicht wordt grijs en oneffen, waardoor je gezicht er vermoeid uitziet, zonder vitaliteit.

  Anderzijds is een stralende en stralende huid een huid die het licht goed reflecteert en verspreidt.

  De uitstraling van de huid hangt van veel factoren af:
  The smoothness of the skin: its texture is linked to the homogeneity and cohesion of its architectural components. The uniformity and regularity of its pigmentation
  More or less active sebaceous secretions The microcirculation
  The hydration A good psychological balance: de teint is vaak een weerspiegeling van onze algemene gezondheidstoestand. Een vermoeide, doffe teint weerspiegelt vaak een emotionele kwestie.

  Dus waarom wordt de huid dof en verliest ze haar glans? Omdat de epidermis het licht niet meer goed weerkaatst wanneer:
  Your skin suffers from dehydration and dryness, Your skin texture is uneven and rough or coarse,
  Your skin shows pigmentation changes/ disorders You have a bad blood circulation or a slow microcirculation

  Deze vier factoren voorkomen dat de huid straalt zoals het hoort. Je huid wordt dof, omdat ze haar frisheid, soepelheid en zachtheid verliest.
  Door de juiste gebaren aan te nemen in je schoonheidsroutine en met een gezonde levensstijl, krijgt je teint geleidelijk zijn glans terug.

 • Darphin adviseert een strategie in vier stappen om de uitstraling van je gezicht te herstellen:

  1. Verwijder make-up goed en reinig je huid diep, 's avonds, ook als je geen make-up gebruikt. Geen stralende huid, zonder schone huid! Het is essentieel om alle onzuiverheden te verwijderen, zoals make-upresten, vervuilingsdeeltjes, vuil, talg en uv-stralen die zich gedurende de dag op het huidoppervlak hebben opgehoopt.

  2. Gebruik een gezichtsscrub: een of twee keer per week om een ​​gladde en egale huid terug te krijgen. Dode cellen moeten worden verwijderd om kleine oneffenheden weg te werken, het reliëf van de huid te verbeteren en zo een zachte textuur te herstellen.

  3. Hydrateer je huid met ultra-voedende maskers. Voor een intense, diepgaande behandeling is niets beter dan een boosting masker! Voor een optimale werking één à twee keer per week na het exfoliëren in een gelijkmatige laag aanbrengen. Laat het een paar minuten intrekken, zodat de actieve ingrediënten in de huid kunnen doordringen om hun voordelen te optimaliseren.

  4. Voer "massages" van je gezichtshuid uit om een ​​doffe teint te heractiveren. Begin met het aanbrengen van een serum dat geschikt is voor je huid. De activering van de microcirculatie van de huid door middel van kinesio-massages optimaliseert de zuurstofvoorziening en voeding van de huid. Het helpt de doffe teint te doen herleven, ongeacht het huidtype.

  Vervolg met de Illuminating Oil Gel-cream, uit de Lumière Essentielle-collectie. En vergeet niet een van onze zonnefilters te gebruiken om pigmentstoornissen te voorkomen.