DÉCOUVRIR DARPHIN

NOS ENGAGEMENTS

EXPERTISE EN INNOVATIE

In het laboratorium van Darphin in Parijs combineren we de meer dan 50 jaar ervaring met geavanceerde moderne technologie voor het ontwikkelen van effectieve oplossingen voor een gezonde huid. Door de complexe biologische processen die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden te bestuderen, kunnen we krachtige ingrediënten identificeren en uitlichten die de gezondheid en balans van de huid werkelijk verbeteren.

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

De producten van Darphin worden klinisch getest om de effectiviteit van onze formules te garanderen. We bestuderen de effecten van onze producten gedurende verschillende periodes om de gezondheid van de huid vóór en na het gebruik te kunnen vergelijken. Op die manier wordt de werkzaamheid van onze producten wetenschappelijk onderbouwd.

DE DARPHIN-EXPERTS

Darphin is opgericht vanuit de overtuiging dat wetenschappelijke interventie krachtige transformaties teweeg kan brengen voor de gezondheid van de huid. De ontwikkelaars van Darphin hebben dan ook sinds de oprichting tientallen jaren expertise en een diepgaand begrip van de biologie van de huid benut voor het ontwikkelen van een lijn hoogwaardige producten.