WE STAAN ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN
Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met de Klantenservice via +31208088683 of contacteer ons via Live Chat op onze website.

U kunt de status van uw bestelling online bekijken. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice +31208088683. Vermeld uw bestelnummer bij het inwinnen van informatie.

Bij darphin.eu begrijpen we hoe belangrijk beveiliging voor u is. Wanneer u online bij ons bestelt, maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL)-coderingstechnologie. Dit is de meest geavanceerde online beveiligingstechniek voor consumenten die tot op heden bestaat. U kunt er zeker van zijn dat uw bestelling veilig en beschermd wordt geplaatst.

Om codering mogelijk te maken, moet uw browser over het SSL-protocol beschikken. De volgende browsers zijn voorzien van deze software:

• Internet Explorer 6,0 en hoger
• Mozilla Firefox 2.0.4 en hoger
• Safari 2.0.4 en hoger

Als u een geregistreerd lid bent van Darphin.eu, gaat u naar Mijn account en klikt u onder 'Accountprofiel' op 'Bekijken' of 'Accountprofiel bekijken'.

Als u een account bij Darphin.eu hebt, kunt u klikken op de link in de maandelijkse nieuwsbrief om van de mailinglijst te worden verwijderd.

Indien beschikbaar worden monstertjes aan klanten aangeboden bij het plaatsen van een bestelling en niet op verzoek via onze klantenserviceteams.

We respecteren uw privacy. Lees ons Privacybeleid voor aanvullende informatie.

We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw artikelen, kunt u elk artikel in de originele staat retourneren voor een volledige terugbetaling binnen 14 werkdagen na levering. Raadpleeg voor meer informatie ons beleid inzake retourneren en ruilen en onze algemene voorwaarden voor online productverkopen.

Beslissingen om een ​​product of maat niet langer aan te bieden of te introduceren, worden genomen als reactie op wereldwijde consumentenvoorkeuren en aankooppatronen. Als uw favoriete product niet langer wordt aangeboden, bezoek dan uw dichtstbijzijnde ELCO SAS - DARPHIN-verkopers waar een schoonheidsconsulent u graag alternatieve producten zal aanbevelen.

Vind met behulp van onze winkelzoeker de dichtstbijzijnde ELCO SAS - DARPHIN-verkoper.

Darphin kan op verzoek geen monstertjes verzenden.
Houd er rekening mee dat monsterformaten van onze producten niet beschikbaar zijn voor verkoop of algemene distributie. Monstertjes zijn alleen beschikbaar via online aanbiedingen en bij het afrekenen van aankopen, indien van toepassing, of bij de balie in de winkel tijdens promotionele evenementen.
We raden u aan een bezoek te brengen aan een van onze balies, waar onze vertegenwoordigers met alle plezier onze producten demonstreren en u helpen bij het beslissen of de producten geschikt voor u zijn. Ga naar onze winkelzoeker.

Ga als u een klacht heeft naar de rubriek 'Contact'.
Als alternatief biedt de Europese Commissie een platform voor Online Dispute Resolution (ODR, onlinegeschillenbeslechting) voor consumenten die toegankelijk is via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.