DARPHIN
MAG

Discover all our secrets for a luminous complexion and a skin full of vitality.Green clay:

benefits & use in skincare routines

Groene klei is de meest gebruikte minerale huidverzorgingsklei. Ontdek hoe de mineraalrijke eigenschappen kunnen helpen de huid in balans te brengen en te zuiveren, en overtollige vettigheid kunnen opnemen.
Double Cleansing:

waarom dit goed is voor uw huidverzorgingsroutine

Bij de dubbele reinigingsmethode worden producten op olie- en waterbasis gebruikt om de huid te zuiveren. Ontdek hoe dit helpt om uw gezicht schoon en gezond te houden.
Niaouli for skin:

gebruik en voordelen voor huidverzorging

Ontdek hoe essentiële olie van Niaouli uw huid kan verzorgen, en hoe u dit natuurlijke ingrediënt kunt opnemen in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.
Oily skin:

5 huidverzorgingstips

Oily skin is the result of overproduction of sebum. Ontdek hoe u kunt helpen onzuiverheden te verminderen en uw T-zone er minder vettig en grauw laat uitzien.
Probiotic

skin care:

how does it work?

Ontdek hoe probiotische huidverzorging kan helpen een vermoeide, geïrriteerde huid weer in balans te brengen en er gezond en soepel te laten uitzien.
Daily home skincare routine:

5 tips

Een goede dagelijkse huidverzorging is belangrijk voor een gezonde huid. Ontdek hoe u uw huid er zo goed mogelijk kunt laten uitzien en aanvoelen met een dagelijkse huidverzorgingsroutine.
Dry or

dehydrated skin:

wat is het verschil?

Is uw huid droog of vochtarm? Begrijpen wat het verschil is en welke producten kunnen helpen, zal uw huidverzorgingsroutine verbeteren.
Lavender:

gebruik en voordelen voor de huid

Essentiële olie van lavendel is een natuurlijk ingrediënt dat de huid helpt kalmeren en genezen. Ontdek hoe u lavendel kunt gebruiken in uw huidverzorgingsroutine.
Facialists:

De experts op het gebied van gezichtsmassage

Ontdek waarom een gezichtsmassage onderdeel moet zijn van uw schoonheidsroutine, en krijg de beste huidverzorgingstips van de gezichtsspecialisten van Darphin.
Dry skin on

the face:

oorzaken en oplossingen

Een droge gezichtshuid kan erg oncomfortabel en vervelend zijn. Ontdek meer over de oorzaken, de beste behandelingen en onze tips om dit te voorkomen.
Cleanser & makeup remover:

wat is het verschil?

Gezichtscleanser en make-upremover reinigen uw huid op verschillende manieren. Begrijpen hoe u uw gezicht het beste kunt reinigen is essentieel voor een optimale schoonheidsroutine.
Dry skin on your hands:

hoe te verzorgen

Droge huid op de handen wordt vaak veroorzaakt door veelvuldig handen wassen, wat de beschermlaag van de huid beschadigt. Ontdek hoe u uw huid kunt herstellen.
Deep Cleansing Facial:

toevoegen aan uw huidverzorgingsroutine

Een diep reinigende facial kan eenvoudig in uw schoonheidsroutine worden opgenomen. Leer hoe u dit het beste kunt doen, zodat u onzuiverheden kunt verwijderen en uw huid heerlijk zacht aanvoelt.