DARPHIN, EXPERT IN HUIDMORFOLOGIE

INTRODUCTIE VAN DE EXPERT FACIALIST PROTOCOLLEN 

 

Meer dan 80 deskundige gebaren om het uiterlijk en de jeugdige uitstraling van de huid zichtbaar te verbeteren. Deze opeenvolgende en gedifferentieerde protocollen zijn geïnspireerd op de technieken van onze oprichter, Pierre Darphin, een gecertificeerd kinesitherapeut. Volg onze stap-voor-stap gids voor gezichtsverjonging, van het globale lymfedrainage protocol tot doelgerichte niet-invasieve technieken.

De expertise voortgekomen uit kinesitherapie

Vanaf de opening van zijn Grand Institut in 1958, heeft Pierre Darphin zijn anatomische kennis van de huid overgedragen naar gezichtsbehandelingen. Door de kracht van de hand te benutten om de 45 spieren van het gezicht te stimuleren, ontwikkelde hij unieke protocollen die handmatige technieken koppelen aan krachtige formules die bedoeld zijn om zichtbare en langdurige transformaties te leveren.


Radicaal innovatief, gaat zijn benadering verder dan de behandeling van de therapeut: het betrekt de klant bij haar transformatie door participatieve protocollen en gezichtsgymnastiek.
Nog steeds geleid door deze filosofie, blijft Darphin Paris zich inzetten voor de dagelijkse ondersteuning van haar klanten.

De Anatomie van Gezichtsuitdrukkingen

Het gezicht bestaat uit meer dan 45 verschillende spieren. Allemaal actief, allemaal onmisbaar, onderscheiden ze zich van anderen door hun onderlinge verbondenheid. In tegenstelling tot spieren in de rest van het lichaam, die meestal aan botten vastzitten, hechten gezichtsspieren zich aan het oppervlakkige bindweefsel, de dermis, of zelfs andere spieren. Daarom zijn ze bijna continu gecontracteerd en vereisen ze speciale aandacht.


Het verouderingsproces heeft invloed op de anatomie van de huid, en deze veranderingen geven uiteindelijk negatieve uitdrukkingen aan het gezicht. Door flexibiliteit, mobiliteit en dynamiek aan de weefsels te herstellen, leveren gezichtsprotocollen een totale verjonging, waardoor positieve uitdrukkingen worden verbeterd om gezichtsharmonie te vergroten.

ONTMOET OLIVIA SZMIDT, DARPHIN GLOBAL FACIALIST IN-RESIDENCE

Olivia Szmidt is expert in diepe spierstimulatie en myofascial release en heeft expertise van wereldklasse ontwikkeld in 40+ diepe spierstimulatie, gekoppeld aan niet-invasieve gezichtsliftingstechnieken die zich richten op het verstevigen, liften en modelleren van het hele gezicht.

 

In samenwerking met Darphin Paris combineert ze de kracht van de hand met een zorgvuldig samengestelde huidverzorging in een reeks gezichtstrainingen om specifieke problemen aan te pakken en zichtbare verjonging te bereiken.

ONTDEK ONZE EXPERT GEZICHTSBEHANDELINGS-PROTOCOLLEN

Ontdek hoe je onze Stimulskin Plus

beeldhouwmassage gebruikt met Olivia Szmidt

"DE HAND IS DE KRACHTIGSTE INNOVATIE DIE OOIT HEEFT BESTAAN."

OLIVIA SZMIDT, DARPHIN GLOBAL FACIALIST IN-RESIDENCE